About vanilla:

Hello =)

Being here is not really your fault but once you came, feel invited to drink a vanilla-scented tea with me, my blog and an apple. If you happen to like it, feel invited to come again!



And stay positive!



9.05.11 г.

из дневниците на един луд...

Временно неподдаваемите зъбни протези за домашни любимци не са особено подходящи за редовна консумация, поради съдържащия се в тях азот, действащ пагубно на чернодробната, бъбречната и сухожилната функция на индивида. Изследвания, провеждани с участието на незаслужили "Оскар" долнопробни актьори, учени и хигиенистки до 50 години, може и без стаж, установили обаче, че азотът хич не бил вреден, та даже подпомагал умственото равитие, но само при условие, че бъде консумиран в разумни количества с правилните прибори и обезателно с лигавник. Не бива да се гледа телевизия след консумация, поради опасност от настъпване на алергичен шок при следващата поява на слънце. Не бива да се отваря хладилник с лява ръка поради опасност от счупване на тазобедрената става, с тенденция за прогресивно пълзене на бетона в жилищната кооперация на индивида. Има и ред други ограничения, неспоменати от екипите за спешна помощ на лаборатория "Тото-джокер lab", за които те споделят, че така или иначе биха довели до обществен упадък, пристрастяване към безпричинна жажда за ацетон, непоносимост към своето Аз, чуждото Тя, Той и То и маниакално влечение към уриниране в обществени тоалетни.
Но все пак на азота се преписват и други положителни качества. Вярва се, че племена, населявали връх Ком, блатата покрай Тунджа , Кърджали и местните села, са открили уникален начин да се борят с тормозещите ги от години египетски врабчета, които непрекъснато кълвяли главите им и упорито снасяли яйца в тях. Начинът, се вярва да е е бил адски тъп и елеметарен, вземайки под внимание най- известния им обичай да дават булката на свекървата да я научи на качествен стриптийз(б. авт: племената са наречени демомури).
Никой, освен Президентът не го знае, обаче. Но той официално е обещал на демомурския бог на свинската тор, сламата и арпаджика да си мълчи. Ако не, ще бъде наказан с неудобна зъбна протеза, модел от XIV век.